Levering bij Afkortzaag.net

Vóór 21.30u besteld, morgen in huis!

Levering in Nederland en België

Bekijk de levertabel

U bent momenteel op:

Bosch PTA 1000 Rollensteun

Actuele voorraadstatus: loadByProduct($_product)->getQty()); switch ($nven_qty){ case ($nven_qty < 0): echo "Levertijd 4-5 dagen"; break; case ($nven_qty < 2): echo "Levertijd 4-5 dagen"; break; case ($nven_qty > 1): echo "Direct leverbaar"; break; } ?>
Onze prijs: € 154,95
incl. 19% BTW
Verzendkosten 695

  • Op werkdagen voor 21.30u besteld, morgen in huis!
  • Volg uw bestelling online

Bij veel gebruik is het verstandig als u gebruik kunt maken van een rollensteun. De Bosch rollensteun PTA 1000 zorgt voor een goede ondersteuning bij het zagen van de grote werkstukken. De Deze rollensteun PTA 1000 kenmerkt zich door flexibiliteit. U kunt niet alleen de rollensteun verstellen, maar ook de kogelsteun en de vaste aanslag zijn instelbaar.

De Bosch rollensteun PTA 1000 is eenvoudig te bedienen. Daarnaast is het een stabiele en robuuste constructie. De rollensteun is eenvoudig en comfortabel als het gaat over het transport naar de werkplaats. Daarnaast is deze rollensteun in de hoogte verstelbaar voor een stabiele positie.

Het maakt niet uit welke werkstukken u maakt, met de rollensteun PTA 1000 worden alle werkstukken opgenomen zodat u direct aan de slag kunt.
Machinegewicht (kg) 6.2000
 Scherpe prijzen
1 dag levertijd
Niet goed? Geld terug
Veilig betalen
> Gratis levering alle zagen